menu
Word Lid
Valentijnsactie 'Een Hart voor Gent'
Het Gentse Vlaams Belang hield vandaag een Valentijnsactie aan het station Gent-Sint-Pieters. Eerder deze week was de partij aanwezig op de Kouter, de Vrijdagmarkt, de Ajuinlei enzoverder. Er werden snoepzakjes uitgedeeld aan voorbijgangers en een flyer waarin de partij het voorstel om te investeren in innovatieve rubbers voor de tramsporen in de kijker zette. “Het Vlaams Belang heeft een hart voor Gent en we willen dat zoveel mogelijk in de kijker zetten met voorstellen die onze inwoners ten goede komen”, zegt voorzitter Jonas Naeyaert.

Militanten van het Vlaams Belang trokken er vandaag op uit om Valentijn te vieren. Dit keer niet met hun geliefde, maar met alle Gentenaars.

“Een ‘hart voor onze mensen’ is meer dan een slogan, het is voor ons een politieke handleiding”


“Als lokale afdeling zien we Gent graag”, zegt Naeyaert. “En dat willen we vandaag in de kijker zetten met deze actie.” Voorbijgangers kregen van de partij een attentie in de vorm van een zakje snoep en een flyer met het voorstel om eindelijk te investeren in innovatieve rubbers voor de Gentse tramsporen. Op die manier zouden de trams nog steeds kunnen rijden, maar komen fietsers niet meer ten val.

“We willen met dit positief voorstel de hand reiken aan iedereen die van Gent een betere plek wil maken”, besluit de voorzitter. “Het Vlaams Belang is een partij van en voor onze mensen en hoe kunnen we dat beter in de kijker zetten dan met een positief voorstel dat alle Gentenaars ten goede komt? De veiligheid van onze tramsporen is al langer een probleem en uit liefde voor onze stad willen we samen investeren in een oplossing. En dit voorstel is slechts één voorbeeld van de vele positieve zaken die we willen invoeren in Gent, want een ‘hart voor onze mensen’ is meer dan een slogan, het is voor ons een politieke handleiding.”

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF